Uw Foto achter Acrylglas bestellen | bestecanvas.be
Kerstaanbieding: tot 76% besparen - Korting al geactiveerd!
Bestecanvas

Uw foto achter acrylglas

De meest schitterende manier om foto's af te beelden

 • Hoogwaardig acrylglas
 • Fotorealistische, briljante kleuroptiek
 • Water- en lichtbestendig
vanaf
€ 9,00*
Bespaar 75%
Uw foto op acrylglas

Beveiligde betaling:

Beveiligde betaling

Klantreacties...

Super snelle levering en zeer mooi afgewerkt.

rating 14.11.2017

Prijs-kwaliteit niet te overtreffen.Gratis verzending.Mooie promoties.

rating 13.11.2017

Zeer gemakkelijke site, zeer vlotte levering, perfect resultaat, zeer scherpe prijs.

rating 24.10.2017

Snelle levering, prijs kwaliteit super . Zeker een aanrader! Bestel hier zeker nog!

rating 11.10.2017

Geleverd binnen gestelde tijd. Prijs-kwaliteit uitstekend. Bestel de volgende keer weer bij jullie.

rating 25.06.2017

Super snelle levering, prachtig afgewerkt, zorgvuldige verpakking. Mijn beoordeling: 10

rating 25.06.2017

Prachtige afdruk - op een zeer veilige manier verstuurd - mooi afgewerkt.

rating 23.06.2017

Foto achter acrylglas - prijzen

 • Formaat
  Prijs
  Aanbieding
 • 20 x 20 cm
  € 29,90
  € 9,00
 • 30 x 20 cm
  € 39,90
  € 14,00
 • 40 x 30 cm
  € 65,90
  € 25,00
 • 40 x 40 cm
  € 69,90
  € 35,00
 • 60 x 40 cm
  € 99,90
  € 45,00
 • 80 x 60 cm
  € 119,90
  € 77,00
Andere formaten »

En zo eenvoudig is het:

1.Foto kiezen

2.Formaat & effecten kiezen

3.Bestellen

Je mooiste foto achter acrylglas
Foto op acrylglas

Foto op Acrylglas

Uw favoriete foto krijgt de meest levendige kleuren op een acryl-aluminium afdruk. De foto wordt op een vinyl-folie voor foto's gedrukt en daarna op een aluminium paneel geplaatst. Ten slotte wordt het aluminium paneel met een laag plexiglas verstevigd - en uw foto wordt een meesterwerk.

van € 9,00

Productietijd ca. 5 werkdagen

Een service die tevreden stelt!
Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie

Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats.Wij produceren jouw foto achter acrylglas met de nodige zorg en aandacht, zodat u 100% tevreden bent met uw acrylglas-foto van bestecanvas.nl. Op alle producten geven wij een tevredenheidsgarantie.

Zekere & snelle levering

Zekere & snelle levering

Na een laatste kwaliteitscontrole wordt uw foto achter acrylglas zorgvuldig op de verzendafdeling in speciale dozen verpakt. Elke verpakking is op maat gemaakt, zodat uw acrylglas foto beschermd wordt. Daarnaast worden uw goederen verzekerd tegen transportschaden!

Tot in het details

Tot in het details

Onze geavanceerde, moderne CNC frezen snijden en slijpen uw foto achter acryl heel precies op het geselecteerde niveau. Dat is beste kwaliteit.

Hoogwaardig Acryl-Glas

Hoogwaardig matriaal

Onze hoge kwaliteit en speciaal gehard acrylglas is licht- en kleurecht en weerbestendig. Dit product is dan ook geschikt voor binnen en buiten. Wij printen het motief in het printproces direct op een 3 mm sterke plaat uit gepolijst acrylglas.

Moderne HP Latex inkt

Moderne HP Latex inkt

Wij printen met oplosmiddelvrije en milieuvriendelijke HP Latex inkten, die een duurzame en scherpe afdrukkwaliteit van de foto's achter acrylglas bieden. Het moderne printerproces print de inkt op de achterkant van het gepolijste acrylglas, wat erge indruk maakt door de glanzende weergave en intense schitteringen in de kleuren.

Milieuvriendelijk en duurzaamheid

Milieuvriendelijk en duurzaamheid

Wij hechten bijzonder veel waarde aan de duurzaamheid van onze productie: Wij werken alleen met de modernste en energie-efficiёte technologieёn en zien volledig af van oplosmiddel bij het printen. De milieubewuste HP Latex kleuren zijn evengoed UV-bestendig en weerbestendig.

Uw foto achter acrylglas in de beste kwaliteit

Bij acrylglasprint wordt het gewenste motief in de beste fotokwaliteit op een 3 mm sterke acrylglasplaat geprint. Zodat de foto achter acrylglas noch beter tot zijn werking kan komen, wordt door het aanbrengen van een dunne vinyl folie op de achterkant van de acrylplaat een ondoorzichtig wit oppervlak gevreёerd die een levensechte kleurweergave biedt.

Aangezien het motief bekeken wordt door het glas, ontstaat een overtuigende ruimtelijke indruk.

Doormiddel van geavanceerde UV-directprint en uithardings technologie ontstaat een foto met maximale scherpte en fijne kleurweergave direct op het gepolijste acrylglas. Bij deze 6 kleuren inkt technologie worden zelfs gedetailleerde gedeeltes heel precies weergegeven en grote kleurvlakken krijgen diepte en rijke kleuren.

Hoogwaardig matriaal voor foto's achter acrylglas

Door de speciale geharde acryl plaat, worden de foto's achter acrylglas optimaal beschermd tegen schadelijke UV-stralen en voorkomt zo voortijdige verkleuring van het motief.

De specifieke en robuuste materiaaleigenschappen van acrylglas bieden bescherming tegen vingerafdrukken en lichte krassen, maar ook tegen vocht. Door de toegenomen weer- en breukbestendigheid, is de foto achter acrylglas ook optimaal geschikt voor buiten, zodat onze acrylglasplaten tevens erg geschikt zijn voor reclame en informatie-ondersteuning.

Voor een foto achter acrylglas word uitsluitend gebruik gemaakt van glasplaten, die uit één stuk gegoten zijn. Hierdoor wordt het unieke stransparentie-effect en bijzondere eigenschappen van het matriaal gegarandeerd. Als laatste, speciale stap worden de randen van de acrylglasprint kristalhelder gepolijst.