Deal Banner
Vandaag: tot 70% besparenVandaag: tot 70% besparen - Korting al geactiveerd! Vandaag: tot 70% besparen - Korting al geactiveerd!
Korting al geactiveerd!
Uw foto op acrylblok

Uw foto op acrylblok

  • Kristalhelder blok acrylglas
  • Levendige fotoafdrukken
  • Milieuvriendelijke materialen
  • Betoverend diepte-effect
€ 12,00
€ 39,90

30.03.2022

⭐⭐⭐⭐⭐

"Mooie foto op canvas Mooie afwerking in kader Het is een aanrader Stevie verpakking Guido"

23.01.2022

⭐⭐⭐⭐⭐

"Foto's gekozen, canvas besteld, tijdig geleverd...Helemaal tevreden, 👍"

04.03.2022

⭐⭐⭐⭐⭐

"Top service met uitstekende eindresultaat"

22.01.2022

⭐⭐⭐⭐⭐

"Bestelling (foto's op canvas) voldoet aan verwachtingen, snel en correct geleverd."

Formaat PrijsAanbieding
10 x 10 cm € 39,90€ 12,00
10 x 15 cm € 59,90€ 19,00
15 x 20 cm € 74,90€ 24,00
20 x 20 cm € 104,90€ 39,00
Andere formaten »

Wat is onze foto op acrylblok?

Onze foto op acrylblok is een levensechte afdruk van uw foto weergegeven in een kristalhelder blok acrylglas. Het feilloze 25 mm dikke glas produceert een betoverend diepte-effect waardoor uw foto tot leven lijkt te komen, badend in licht en glinsterende weerspiegelingen creërend.

Betoverend fotosieraad voor dierbare herinneringen

  • Beschikbaar met 4 verschillende afmetingen
  • Stevig 25 mm dik blok acrylglas
  • Ultra-levensechte fotoreproductie
  • Krasbestendig laminaat
  • Vrijstaand stuk, geen installatie nodig

Foto op acrylblok - herinneringen om aan te raken

Foto op acrylblok met driedimensionaal effect

Het acrylblok komt in een rijkelijke diepte van 25 mm, als een grenzeloos ontwerp met transparante randen. Het dikke acrylglas verscherpt uw foto met een opvallend diepte-effect, waarbij glinsterende weerspiegelingen gecreëerd worden die subtiel veranderen volgens de gezichtshoek, zodat uw afbeelding bijna een 3D-kwaliteit bereikt. Kijk vol bewondering toe hoe uw foto tot leven lijkt te komen. De foto op acrylblok brengt echt een hele nieuwe dimensie in uw huisdecoratie!

Acrylblok met kristalheldere fotoweergave

We gieten het acryl van premiumkwaliteit voor onze foto's apart om er zeker van te zijn dat elk van hen feilloos helder is. Uw dierbare foto, afgedrukt met onze hoogtechnologische techniek met 12 kleuren, glanst met stralende kleuren en subtiele hellingshoeken. Met het randloze kristalheldere ontwerp is uw foto op acrylblok geschikt voor een ruim aanbod aan interieurstijlen, en plaatst het een stempel van verfijnde sofisticatie op elk ontwerpschema.

Premiumdecoratie voor een bescheiden prijs

Op zoek naar een foto op acrylblok aan een betaalbare prijs, zonder in te boeten op de kwaliteit? Dan is onze gepersonaliseerde foto op acrylblok iets voor u. Het acrylblok is een decorartikel van premiumkwaliteit dat uw meest dierbare fotoherinneringen waardig is. Upload gewoon een prachtig landschap van die droomvakantie om een adembenemend decoratiestuk voor uw huis te creëren, of kies een foto van de kinderen en uw acrylblok zorgt voor de perfecte bureauversiering op het werk.

Vrijstaand decoratiestuk

De foto op acrylblok is ontworpen als een vrijstaand artikel, en heeft geen installatie of bijkomende steun nodig. Plaats het gewoon op een plat oppervlak en kijk hoe het meteen in het middelpunt van de belangstelling staat! Door de productie met robuust acrylglas en afwerking met een speciaal laminaat kan het moeiteloos dagelijkse stoten en krassen weerstaan. De foto op acrylblok, even stevig als elegant, ziet er prachtig uit in uw huis, of zorgt voor een pakkend persoonlijk geschenk.

Ratings en beoordelingen

2022-11-17. 4.6 sterren op 5, en pronkt met een tevredenheidsratio van 92% van de 100%, op de BesteCanvas.be Dit is op basis van 942 verzamelde beoordelingen door TrustPilot en zijn partners. Ontwerp nu meteen je eigen Foto op Acrylblock!

Makkelijk en veilig betalen

Nog betere prijzen in de nieuwsbrief!

Schrijf nu in en ontvang

Beste Deals
Nieuwe Producten
Tips & Inspiratie

Volg ons

en blijf op de hoogte

Close
Uw afbeelding wordt geüpload... Geef ons een seconde.
We bereiden alles voor...
Upload voltooid!
We sturen je door...
0%