Deal Banner
Vandaag: tot 76% besparenVandaag: tot 76% besparen - Korting al geactiveerd! Vandaag: tot 76% besparen - Korting al geactiveerd!
Korting al geactiveerd!

Klacht

Opmerking of klacht versturen

We streven ernaar om ons steeds te verbeteren, en daarom kijken we uit naar elke feedback, zelfs als dit in de vorm van een klacht komt. We willen zo snel mogelijk een oplossing vinden voor uw probleem. De beste manier om ons te contacteren, is via een e-mail naar de onderstaande adressen.

Merk op dat we niet kunnen garanderen dat klachten op eender welke andere manier verwerkt worden, of als u uw klacht enkel rechtstreeks op een beoordelingsportaal geplaatst hebt. Meerdere klachten over hetzelfde onderwerp kunnen leiden tot een aanzienlijk langere verwerkingstijd.

Klachten

Als u niet tevreden bent met uw bestelling, of u een probleem wilt melden met betrekking tot onze dienstverleners of onze onderneming in het algemeen, kunt u ons contacteren via het volgende e-mailadres: info@bestecanvas.be

Om uw aanvraag efficiënter te verwerken, vragen we u om uw bestelnummer en de reden van uw klacht te verstrekken. Voor klachten over producten is het beter om ook een foto toe te voegen van het product waarvan u ontevreden bent. Verdere informatie met betrekking tot klachten vindt u hier Help & FAQ.

Verdere klachten

Hebt u onze klantenservice al gecontacteerd, maar bent u ontevreden met de voorgestelde oplossing, of wilt u uw ontevredenheid verder delen? Laat het ons weten en we controleren uw geval volgens onze kwaliteitsnormen.

Beschrijf de reden van uw klacht zo uitgebreid mogelijk, en stuur uw e-mail naar het volgende adres: klacht@bestecanvas.be.

Verstrek steeds uw bestelnummer, het e-mailadres dat u gebruikte voor de bestelling, en uw telefoonnummer voor elke vraag.

Makkelijk en veilig betalen

Nog betere prijzen in de nieuwsbrief!

Schrijf nu in en ontvang

Beste Deals
Nieuwe Producten
Tips & Inspiratie

Volg ons

en blijf op de hoogte

Close
Uw afbeelding wordt geüpload... Geef ons een seconde.
We bereiden alles voor...
Upload voltooid!
We sturen je door...
0%