Uw Foto op Plexiglas bestellen | bestecanvas.be
Bestecanvas

Uw foto op plexiglas

De meest schitterende manier om foto’s weer te geven

 • Hoogwaardig plexiglas
 • Fotorealistische, briljante kleuroptiek
 • Water- en lichtbestendig
vanaf
€ 9,00*
Bespaar 75%
Uw foto op acrylglas

Beveiligde betaling:

Beveiligde betaling

Klantreacties...

Super mooie kwaliteit en zelfs net voor de kerstdag nog optijd geleverd!

rating 26.12.2017

Super snelle levering en zeer mooi afgewerkt.

rating 14.11.2017

Prijs-kwaliteit niet te overtreffen.Gratis verzending.Mooie promoties.

rating 13.11.2017

Zeer gemakkelijke site, zeer vlotte levering, perfect resultaat, zeer scherpe prijs.

rating 24.10.2017

Snelle levering, prijs kwaliteit super . Zeker een aanrader! Bestel hier zeker nog!

rating 11.10.2017

Geleverd binnen gestelde tijd. Prijs-kwaliteit uitstekend. Bestel de volgende keer weer bij jullie.

rating 25.06.2017

Super snelle levering, prachtig afgewerkt, zorgvuldige verpakking. Mijn beoordeling: 10

rating 25.06.2017

Foto op plexiglas - prijzen

 • Formaat
  Prijs
  Aanbieding
 • 20 x 20 cm
  € 29,90
  € 9,00
 • 30 x 20 cm
  € 39,90
  € 14,00
 • 40 x 30 cm
  € 65,90
  € 25,00
 • 40 x 40 cm
  € 69,90
  € 35,00
 • 60 x 40 cm
  € 99,90
  € 45,00
 • 80 x 60 cm
  € 119,90
  € 77,00
Andere formaten »

En zo eenvoudig is het:

1.Foto kiezen

2.Formaat & effecten kiezen

3.Bestellen

Uw mooiste foto op plexiglas
Foto op Plexiglas

Foto op Plexiglas

Uw favoriete foto krijgt de meest levendige kleuren op een plexi-aluminium afdruk. De foto wordt op een vinyl-folie voor foto's gedrukt en daarna op een aluminium paneel geplaatst. Ten slotte wordt het aluminium paneel met een laag plexiglas verstevigd - en uw foto wordt een meesterwerk.

van € 9,00

Productietijd ca. 5 werkdagen

Foto achter acryl + aluminium

Foto op Plexi+Aluminium

De maximale kleurglans krijgt uw lievelingsfoto op aluminium plexi. Hier wordt uw afbeelding op hoogwaardige fotovinylfolie geprint en vervolgens op de aluminium verbindingsplaat geplaatst. De aluminiumplaat wordt tenslotte nog met hoogglanzend plexiglas verstevigd – en uw foto klimt op tot een kunstwerk voor de galerij…

van € 22,90

Productietijd ca. 5 werkdagen

Een service die tevreden stelt!
Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie

Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats.Wij produceren jouw foto achter acrylglas met de nodige zorg en aandacht, zodat u 100% tevreden bent met uw acrylglas-foto van bestecanvas.nl. Op alle producten geven wij een tevredenheidsgarantie.

Zekere & snelle levering

Zekere & snelle levering

Na een laatste kwaliteitscontrole wordt uw foto achter acrylglas zorgvuldig op de verzendafdeling in speciale dozen verpakt. Elke verpakking is op maat gemaakt, zodat uw acrylglas foto beschermd wordt. Daarnaast worden uw goederen verzekerd tegen transportschaden!

Tot in het details

Tot in het details

Onze geavanceerde, moderne CNC frezen snijden en slijpen uw foto achter acryl heel precies op het geselecteerde niveau. Dat is beste kwaliteit.

Hoogwaardig Acryl-Glas

Hoogwaardig matriaal

Onze hoge kwaliteit en speciaal gehard acrylglas is licht- en kleurecht en weerbestendig. Dit product is dan ook geschikt voor binnen en buiten. Wij printen het motief in het printproces direct op een 3 mm sterke plaat uit gepolijst acrylglas.

Moderne HP Latex inkt

Moderne HP Latex inkt

Wij printen met oplosmiddelvrije en milieuvriendelijke HP Latex inkten, die een duurzame en scherpe afdrukkwaliteit van de foto's achter acrylglas bieden. Het moderne printerproces print de inkt op de achterkant van het gepolijste acrylglas, wat erge indruk maakt door de glanzende weergave en intense schitteringen in de kleuren.

Milieuvriendelijk en duurzaamheid

Milieuvriendelijk en duurzaamheid

Wij hechten bijzonder veel waarde aan de duurzaamheid van onze productie: Wij werken alleen met de modernste en energie-efficiёte technologieёn en zien volledig af van oplosmiddel bij het printen. De milieubewuste HP Latex kleuren zijn evengoed UV-bestendig en weerbestendig.

Uw foto op plexiglas in de beste kwaliteit

Bij plexiglasprint wordt het gewenste motief in de beste fotokwaliteit op een 3 mm sterke plexiglasplaat afgedrukt. Opdat de foto op plexiglas nog beter tot uiting kan komen, wordt er een ondoorzichtig wit oppervlak gecreëerd door het aanbrengen van een dunne vinyl folie op de achterkant van de plexiplaat, die een levensechte kleurweergave biedt.

Aangezien het motief bekeken wordt door het glas, ontstaat er een overtuigende ruimtelijke indruk.

Door middel van geavanceerde UV-directprint en uithardingstechnologie ontstaat er een foto met maximale scherpte en fijne kleurweergave direct op het gepolijste plexiglas. Bij deze 6 kleuren inkt technologie worden zelfs gedetailleerde gedeeltes heel precies weergegeven en krijgen grote kleurvlakken diepte en rijke kleuren.

Hoogwaardig materiaal voor foto’s op plexiglas

Door de speciale geharde plexiplaat, worden de foto’s op plexiglas optimaal beschermd tegen schadelijke UV-stralen en wordt er zo voortijdige verkleuring van het motief voorkomen.

De specifieke en robuuste materiaaleigenschappen van plexiglas bieden bescherming tegen vingerafdrukken en lichte krassen, maar ook tegen vocht. Door de toegenomen weers- en breukbestendigheid, is de foto op plexiglas ook optimaal geschikt voor buiten, zodat onze plexiglasplaten ook erg geschikt zijn voor reclame- en informatiedoeleinden.

Voor een foto op plexiglas wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van glasplaten die uit één stuk gegoten zijn. Hierdoor wordt het unieke transparantie-effect en bijzondere eigenschappen van het materiaal gegarandeerd. Als laatste, speciale stap worden de randen van de plexiglasprint kristalhelder gepolijst.