Uw Foto op Aluminium bestellen | bestecanvas.be
Bestecanvas

Uw foto op plexi+aluminium

Uw foto's worden op plexi+aluminium geprint voor een echte blikvanger!

 • Stabiele aluminium verbindingsplaten
 • Maximale kleurglans en verbazingwekkende diepte
 • Zacht glanzende elegantie.
 • HP Latex Tinten - bijzonder geschikt voor foto's met hoge resolutie
vanaf
€ 22,90*
20 x 20 cm
statt € 44,90*
image01

Beveiligde betaling:

Beveiligde betaling

Klantreacties...

Het was de eerste keer dat ik iets besteld en was een super ervaring en zal het zekers mijn vriendenkring aanraden. Goede en super snelle service. Toppie niets op aan te merken.

rating 20.12.2018

Mooie kwaliteit & snelle levering! Zeker een aanrader.

rating 19.12.2018

Mooie producten, op tijd geleverd dus zeker 5 sterren waard.

rating 12.12.2018

Ik ben vaste klant geworden. Af en toe een andere foto aan de muur. Ik ben heel tevreden.

rating 12.12.2018

Vlotte service met prachtig resultaat aan heel mooie prijzen, voor herhaling vatbaar.

rating 03.12.2018

Super mooi gemaakt. Raad het iedereen aan!

rating 23.11.2018

Prachtig werk. Het is niet de eerste keer dat we daar bestellen en zeker niet de laatste keer.

rating 09.11.2018

Foto op aluminium - prijzen

 • Formaat
  Prijs
  Aanbieding
 • 20 x 20 cm
  € 48,90*
  € 13,00*
 • 30 x 20 cm
  € 51,90*
  € 17,00*
 • 40 x 30 cm
  € 77,90*
  € 24,00*
 • 40 x 40 cm
  € 59,90*
  € 29,00*
 • 60 x 40 cm
  € 69,90*
  € 37,00*
 • 80 x 60 cm
  € 101,90*
  € 56,00*
Andere formaten »

En zo eenvoudig is het:

1.Foto kiezen

2.Formaat & effecten kiezen

3.Bestellen

Je foto op aluminium

Foto op Aluminium

Je lievelingsfoto krijgt op een aluminium plaat een bijzonder luxueuze en artistieke touch. Door het zacht glanzende beeldoppervlak krijgt je motief helemaal zonder spiegeling een fascinerend effect. Je ervaart een verbazingwekkende kleurintensiteit en diepte. Tegelijk garandeert de digitale print op aluminium verbindingsplaat een hoge vormstabiliteit. Zo wordt je foto op aluminium een buitengewone wandversiering

van € 13,00*

Productietijd ca. 5 werkdagen

Foto op Plexi+Aluminium

De maximale kleurglans krijgt uw lievelingsfoto op aluminium plexi. Hier wordt uw afbeelding op hoogwaardige fotovinylfolie geprint en vervolgens op de aluminium verbindingsplaat geplaatst. De aluminiumplaat wordt tenslotte nog met hoogglanzend plexiglas verstevigd – en uw foto klimt op tot een kunstwerk voor de galerij…

van € 22,90*

Productietijd ca. 5 werkdagen

Topkwaliteit voor uw foto op aluminium

Voor onze foto op aluminium print wordt uw favoriete motief met oplosmiddelvrije HP Latex inkt op een glanzende vinyl folie van hoge kwaliteit geprint. Dit maakt het resultaat van het motief op de aluminium plaat in de aller hoogste resolutie mogelijk.
Precies is voor ons voor uw foto's niet nauwkeurig genoeg. Daarom maken wij aan het einde, van de productie van de foto's op aluminium, gebruik van hightech. In een speciaal proces wordt de vinylfolie vervolgends gelijkmatig en zo precies mogelijk op de 2 mm dikke aluminium plaat bewestigt en met een CNS-freesmachinenauwkeurig op maat gesneden. Het bovenste en onderste deel van de plaat is gemaakt uit aluminium, wat voor dimensionale stabiliteit zorgt en het product duurzaam maakt, terwijl het centrum van de samengestelde aluminium plaat is gemaakt van een zwarte plastic kern, waardoor de foto op aluminium bijzonder licht maakt.

De foto op alumiunium kan tevens nog door een bijzonder ophangsystheem vrijhangend van de muur opgehangen worden.

Zorgvuldige verwerking en controle van de print op aluminium

De aluminium plaat wordt zuiver en glad verwerkt, waardoor de foto op aluminium een bijzonder mooi effect krijgt. Daarnaast werken wij de foto op aluminium af met een transparante, glanzende folie, die de afbeelding niet alleen tegen UV-stralen beschermt, maar ook voorziet van een schitterende uitstraling. Om te zorgen dat onze klanten volledig tevreden zijn, zullen wij gebruik maken van de op dit moment geavanveerde 6-inktkleuren technologie van HP.

De professionele behering van de kleuren zorgt voor kleur- en lichtechtheid en een hoge resolutie en briljante kwaliteit van de foto op aluminium.

Door het elegante uiterlijk en de enorme dimensionele stabiliteit en duurzaamheid, is de aluminium plaat een ideale basis voor uw foto's. Hierdoor worden uw eigen vier muren tot een professionele kunst-galerij. Tevens is onze alu-dibond plaat licht- en waterbestendig, zodat hij ook in badkamers en keukens aangbracht kan worden.