Kvalitet | bestecanvas.be
Bestecanvas

Kwaliteit & Verzenden

La <br />pa

De print:

Bij het maken van onze canvas prints maken wij gebruik van de op dit moment meest moderne en efficiënte printtechnologie met behulp van de Giclée printmethode. Deze innovatieve, hoge-resolutie print-technologie staat garant voor een indrukwekkende kwaliteit.
Wij printen uitsluitend met hoogwaardige Vivera inkt, welke uitmuntende briljante kleuren en uitstekende kleurvastheid garandeert. Dankzij de hoge UV-bestendigheid blijven de doeken bovendien tot maximaal 75 jaar kleurecht.

La tela

Het canvas:

Vanwege het zeer hoge wit-aandeel van onze schildersdoeken worden de kleuren van uw foto exact weergegeven. Afgezien van de briljante kleuren maakt de hoogwaardige spieraam gemaakt van meervoudig gelijmd vurenhout een exclusief kunstwerk van uw canvas print. Galeriestijl gegarandeerd!

Assicuriamo la spedizione quanto prima.

Het versturen:

Zodat uw canvas print het transport ook onbeschadigd overleeft, zal deze worden verpakt in een speciale kartonnen doos. De levering geschiedt en een handleiding waarin wordt uitgelegd hoe u eenvoudig de print op de spieraam spant. De verzekerde verzending geschiedt binnen 24 uur na ontvangst van de betaling.

Energia eolica

Groene stroom:

Wij kunnen allemaal gemakkelijk iets tegen de klimaatverandering doen, bijvoorbeeld door over te stappen op groene stroom. Dit bespaart veel CO2 en wij bij bestecanvas.be gebruiken elektriciteit uit hernieuwbare bronnen zoals wind, waterkracht en zonne-energie.