Deal Banner
Vandaag: tot 76% besparenVandaag: tot 76% besparen - Korting al geactiveerd! Vandaag: tot 76% besparen - Korting al geactiveerd!
Korting al geactiveerd!

Kwaliteitsproducten van bestecanvas.be

Kwalitatief afdrukken

We drukken uw foto's af op verschillende materialen door gebruik te maken van de modernste afdruktechnologie: van foto canvas, premium muurdecoraties, gepersonaliseerde fotoboeken en elk andere aangepast product. We zijn één van de grootste partners van HP, en gebruiken hun UV-bestendige inkt die uw foto's doet glanzen met schitterende kleuren.

Prijswinnaars

We zijn extreem blij dat de topkwaliteit van onze producten regelmatig wordt bevestigd. Experten in het afdrukken van foto's hebben ons een keurmerk gegeven en hebben van bestecanvas.be de testwinnaar gemaakt voor prijs en kwaliteit. We bieden onze klanten volledige kopersbescherming, en tegelijkertijd de mogelijkheid om ons te beoordelen op onafhankelijke beoordelingswebsites. We wensen al onze tevreden klanten te bedanken voor onze beoordeling “Uitstekend”!

Optimaal materiaal

Wanneer we uw foto's op canvas afdrukken, gebruiken we enkel speciale HP-gecertificeerd canvas dat bijzonder geschikt is voor HP-inkt. De uitzonderlijk hoge witgehalte maakt het canvas perfect voor digitale afdrukken. Voor producten zoals een foto op aluminium of een poster, drukken we uw foto af op echt fotopapier. We zorgen ervoor dat we het juiste materiaal selecteren om uw perfecte foto het best weer te geven.

Milieuvriendelijke productie

De elektriciteit van onze fabriek komt uit hernieuwbare energiebronnen. Al onze machines draaien op deze groene energie van wind, water en de zon. Bovendien nemen we deel aan herbebossingsprojecten door elk jaar 1.000 bomen te planten.

Echt handgemaakte producten

We produceren uw fotoproduct rechtstreeks in onze eigen fabriek. Afhankelijk van het product wordt het ofwel zorgvuldig met de hand, ofwel met moderne machines gecreëerd. Elke foto wordt vervaardigd met zorg en aandacht voor detail. Onze kwaliteitsstandaard wordt gegarandeerd door onze strikte controles.

Geschikt voor kinderkamers

HP’s speciale latexinkt betekent dat uw afbeeldingen volledig onschadelijk zijn voor mensen en dieren. De oplosmiddelvrije kleuren zorgen ervoor dat uw fotoproducten geschikt zijn voor kinderen en mensen met allergieën. Bovendien komt de geurloze inkt perfect overeen met onze printer. Deze feilloze manier voor het aanbrengen van kleur zorgt ervoor dat de kleuren in uw foto bijzonder rijk en schitterend zijn.

Makkelijk en veilig betalen

Nog betere prijzen in de nieuwsbrief!

Schrijf nu in en ontvang

Beste Deals
Nieuwe Producten
Tips & Inspiratie

Volg ons

en blijf op de hoogte

Close
Uw afbeelding wordt geüpload... Geef ons een seconde.
We bereiden alles voor...
Upload voltooid!
We sturen je door...
0%