Deal Banner
Vandaag: tot 76% besparenVandaag: tot 76% besparen - Korting al geactiveerd! Vandaag: tot 76% besparen - Korting al geactiveerd!
Korting al geactiveerd!

Veelgestelde vragen

Alle Help-onderwerpen
Veelgestelde vragen(13)
Producten(43)
Cadeaubonnen(5)
Betaling(5)
Levering & verzending(13)
Reclamatie(8)

Veelgestelde vragen


Onze producten worden na ontvangst van uw betaling geproduceerd en verzonden (Uitzondering: Als u "op rekening" bestelt wordt uw bestelling meteen doorgestuurd naar de productie en u betaalt achteraf). Uw bestelling wordt in productie genomen nadat wij de betaling vóór 07:00 uur van die werkdag ontvangen hebben.
Houdt u er alstublieft rekening mee dat het transport van uw bestelling, tijdens het kerstseizoen langer kan duren dan onze gemiddelde verzendtijd.

Productietijden:
Canvas: 1 werkdag*
Alu / Acryl Fine Art: 5 werkdagen *
Fotoboek en Fotokalender: 5 werkdagen *

Levertijden:
Canvas: 3-5 werktagen*
Alu / Acryl Fine Art: 7-9 werkdagen*

De levertijd bestaat uit productietijd en verzendtijd. De verzending van Duitsland naar België duurt over het algemeen tussen de twee en vier werkdagen. Houd er rekening mee, dat bij de verzending een vertraging zou kunnen ontstaan (uitzonderlijk geval). Helaas hebben wij geen grote invloed op hoe snel het pakket afgeleverd wordt.
*Met uitzondering van zaterdag en zondag.

Nee, er is helaas geen mogelijkheid tot snellere verzending.

Als het uitzonderlijk geval zich voordoet dat u de bestelling niet op tijd ontvangen heeft, kunt u met behulp van uw pakketnummer (dit ontvangt u automatisch per e-mail vlak voor de verzending) uw zending via https://gls-group.eu/BE/vl/home page traceren. Als alternatief helpt het BesteCanvas.be - klantenservice team u ook graag verder. Neem contact met ons op via e-mail of via onze support hotline (Zie voor de gegevens de Contact- pagina).

Wij kunnen jpg, jpeg, png, gif bestandstypen verwerken. Max grootte van het bestand: 60 MB.

Houdt er rekening mee dat uw adres door de geautomatiseerde orderverwerking helaas niet meer achteraf gewijzigd kan worden. Natuurlijk is het wel mogelijk om direct contact op te nemen met GLS (+32 2 556 62 11) en daar te verzoeken om het verzendadres te wijzigen. Let op: houdt het pakketnummer bij de hand.

Als de bestelling eenmaal is geplaatst, is het niet meer mogelijk om foto bestanden, formaten etc. te wijzigen. Annuleren is na overdracht van de bestelling en ontvangst van betaling helaas ook niet meer mogelijk. Dit komt door het geautomatiseerde verwerkingsproces. Let op: Als u Klarna bestelt, treedt het geautomatiseerde verwerkingsproces in werking direct na het plaatsen van de bestelling.

Let op: Uw beeldgegevens worden op geen enkele manier bewerkt of bijgesneden voordat ze worden afgedrukt. De afdrukgegevens worden automatisch door het systeem voor het geselecteerde formaat gegenereerd en verzonden naar de productieserver. Bepalend voor het afdrukresultaat is de preview op onze website, deze ziet u tijdens het selecteren van het formaat. Belangrijk: Hier ziet u ook het mogelijke verlies van het motief, dit verlies komt door de verschillende hoogte-breedteverhoudingen tussen het fotobestand en de afdrukstijl. Het systeem maakt namelijk automatisch een symmetrische uitsnede van de afbeelding. Na het uploaden genereert het systeem enkele aanbevolen formaten, deze zijn afhankelijk van de resolutie en de verhoudingen van uw fotobestand. Let u er dus ook alstublieft op, dat een wazige afbeelding, zoals grove pixels, op grond van onnatuurlijke vergrooting van de resolutie niet door het system herkend wordt. Hierdoor ontstaat een slechte printkwaliteit. Het gevolg hiervan is, dat er geen reclamatie mogelijk is.

U heeft keuze uit twee verschillende modellen frames, oftewel spieramen. U kunt kiezen uit een ca. 2 cm breed spieraam of een ca. 4 cm breed spieraam. Aanbevolen wordt altijd het 4cm dikke spieraam. Verder kunt uit drie soorten randen kiezen: een witte rand, zwarte rand en de 'uitgerekte' rand.

Gevouwen rand
Gespiegelde rand
Uitgerekte rand
Witte rand
Zwarte rand

Wilt u profiteren van exclusieve voordelen bij BesteCanvas.be ? Meldt u zich dan eenvoudig aan voor de nieuwsbrief door onderaan de pagina op de link te klikken. Na succesvolle registratie ontvangt u regelmatig onze nieuwsbrief met exclusieve aanbiedingen, nieuws en handige tips van fotografie deskundigen. Afmelden voor de nieuwsbrief kan op elk gewenst moment. Dit kan door op de knop onderaan in de nieuwsbrief te klikken.

Om eventuele klachten te kunnen inschatten, is het voldoende om 1 - 2 digitale foto's van het onjuiste of beschadigde product op te sturen via e-mail. De productieafdeling zal uw klacht direct in behandeling nemen en zodra feedback van deze afdeling is ontvangen, zullen wij u op de hoogte stellen óf en welke actie ondernomen wordt. Omdat het bij de bestelling om gepersonaliseerde producten gaat, kunnen wij deze niet terug nemen. Mocht u klacht gegrond zijn dan ontvangt u natuurlijk een nieuwe, verbeterde druk.

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een bestelbevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. Het kan voorkomen dat deze e-mail wordt gesorteerd als spam. Controleer alstublieft uw map met ongewenste e-mails. Heeft u de e-mail niet ontvangen controlleer dan ook alstublieft of uw opslagcapaciteit niet al overschreden is. Mocht u de bevestiging alsnog niet vinden (bijvoorbeeld door een verkeerde spelling van het e-mailadres), neem dan contact met ons op.

Heeft u Kredietkaart, IDeal of PayPal gekozen? Neem dan contact op met de klantenservice. Bij betalingen op Klarna het bedrijf Klarna verantwoordelijk voor de facturatie. Klarna stuurt u in dit geval een aparte factuur. Houdt er rekening mee dat het niet naleven van de betalingsvoorwaarden (betalingstermijn) boetes voor betalingsachterstand tot gevolg kan hebben. Bij vragen over het betalen op rekening neem dan direct contact op met Klarna.

Producten


U heeft keuze uit twee verschillende spanraam modellen. U kunt kiezen tussen een ca. 2 cm breed spanraam of een ca. 4 cm breed galerie-spanraam, dat erg representatief oogt.

Na de uploaden van uw fotobestand volgt een automatische randbewerking.

Witte rand:
Er word een rand aan uw afbeelding wordt hierdoor gegarandeerd volledig op de voorzijde van uw product gedrukt. De omgeslagen rand is bij deze wit en verder onbedrukt.

Zwarte rand:
Gelijk aan het effect van de witte rand: Het verschil: de kleur van de extra toegevoegde rand is zwart in plaats van wit.

Gespiegelde rand:
Voor de gespiegelde rand wordt het buitenste deel van uw afbeelding wordt gekopieerd, gespiegeld en aansluitend omgeschlagen.

Uitgetrokken rand:
Gelijkt aan het effect van de witte rand. Het verschil: de kleur van de extra toegevoegde rand is zwart in plaats van wit.

Gevouwend rand:
Uw afbeelding wordt bij dit randeffect vergroot en vervolgens om het spieraam gevouwen. Let op, bij dit soort rand mogen geen belangrijke details of ofbeeldingselementen dichtbij de rand liggen.

Onze canvas prints zijn gemaakt van een hogewaardig en speciaal ontwikkelde polyester en zijn afgewerkt met een HP-gecertificeerde coating. Ze zijn derhalve uitstekend geschikt voor de latexdruk. Voor de frames maken we gebruik van hoogwaardige sparrenhout.

Houd u er rekening mee, dat bij alle zeefdrukken de inkt applicatie significant hoger is als bijvoorbeeld afdrukken op glanzend fotopapier. Dit betekent, dat er meer verf op een stoffe doek moet worden geprint, om een goede zekerheid van de kleur te krijgen. Dit heeft met de structuur van het stoffen doek te maken.Het is onvermeidelijk dat er een aantal details, vooral in donkere gebieden, verloren gaan. Ook is bij ons de hoeveelheid inkt iets hoger, om een duidelijk zichtbare glans te verzekeren.

Uw foto wordt afgedrukt op een hoogwaardig schildersdoek met speciale HP Latex ® inkt, die tot 70 jaar lang kleurecht blijft. Dit resulteert in schitterende kleuren en laat de fijne details tot hun recht komen als het gepaste fotomontief word voorgelegd.

Onze meerdelige canvasdoeken worden allemaal op dezelfde manier gebouwd. Het is de bedoeling dat sommige motiefdelen aan de snijpunten wegvallen, dit kenmerk is het bijzondere karakter van dit formaat.Als het motief in zijn geheel aan de voorkant van de canvas stukken zichtbaar zou zijn, zou het totaalbeeld bij het ophangen van de luiken voor de toeschouwer uiteindelijk vervormd overkomen. Erg geschikt voor meerdelige canvasdoeken zijn landschap foto's.

Let op: al onze canvassen worden omwille van ecologische en gezondheidsredenen alleen bedrukt met oplosmiddelvrije verf en zijn dus gevoelig voor vocht. Daarom mag u het doek nooit met vochtige doeken en dergelijke schoonmaken. Zorg ervoor dat de beelden niet in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid (bijv. badkamers) worden opgehangen.

Het doek wordt gespannen op de kader en op de achterzijde geklemd. Daardoor wordt het motief over de randen getrokken zodat het beeld kan worden opgehangen zonder kader.

Afhankelijk van de grootte van uw canvas, adviseren wij voor een stabiele montage met onze ophangsets, bestaande uit schroeven, pennen en een touwtje. Kleinere canvassen kunt u natuurlijk ook gemakkelijk met spijkers aan de muur ophangen. Twee mogelijkheden voor de montage met onze ophangsets:

Neem de twee metalen plaatjes met de lussen en bevestig ze aan het kader. U kunt de canvas dan met twee spijkers aan de muur hangen.

Of neem het touwtje en trek het vervolgens door de twee lussen. U kunt de canvas dan met het touwtje en een spijker aan de muur hangen.

Als uw foto bij geen enkele van onze standaardformaten past, kunnen we een speciaal formaat voor u produceren. In onze rubriek "Formaten en prijzen" ziet u onder "zakelijke klanten" een aanvraagformulier.

Als u besluit om uw foto toch met een van onze standaard formaten te laten drukken, stellen wij u automatisch de afmetingen voor, die het meest overeen komen met uw geuploade fotodatei. Houd u er rekening mee dat in dit geval de afbeelding, zoals getoond in het preview scherm tijdens het bestelproces, toegesneden moet worden.

Om een goed resultaat te krijgen, mag de resolutie van uw digitale camera niet minder dan 4 megapixels zijn.

Het wordt niet aanbevolen om afbeeldingen met een resolutie kleiner dan 75 DPI te gebruiken. We kunnen de kwaliteit van deze afbeeldingen niet garanderen.

Wij kunnen jpg, jpeg, png, gif bestandstypen verwerken. Max grootte van het bestand: 60 MB.

Onder punt 2 van uw bestelling "Formaat kiezen", wordt u een lijst van mogelijke afdrukformaten getoond op basis van uw motief. Als uw gewenste formaat er niet bij staat, kan dit twee oorzaken hebben. De resolutie van uw afbeelding is niet voldoende of de beeldverhouding van het afbeeldingsbestand wijkt te veel af van het gewenste formaat.

De beeldverhouding beschrijft de verhouding van de lengte en de breedte van de fotodatei. De meest gebruikte beeldverhoudingen zijn de 3:2 en de 4:3 formaten. Bij BesteCanvas.be worden deze formaten, evenals vele andere formaten zoals bv. panorama formaten, vierkante formaten en DIN-formaten aangeboden. Als de beeldverhouding van uw afbeelding te veel afwijkt van het gewenste formaat, wordt deze niet aangeboden, omdat er teveel van de afbeelding moet worden bijgesneden om het gewenste formaat te genereren. Door het formaat van uw motief voorafgaand aan uw bestelling te wijzigen, kunt u het gewenste formaat aangeboden krijgen.

Voor de verdere bewerking van uw afbeeldingen zijn er een aantal software, zoals Adobe Photoshop, Corel Paint, Paint Shop Pro of IrfanView. De product designer van BesteCanvas.be biedt u ook de mogelijkheid om uw fotodateien achteraf te bewerkenen, u kunt de foto's bijvoorbeeld nog converteren in zwart/wit of sepia door middel van "Effecten".

Ja, u kunt uw afbeeldingen ook als zwart/wit afbeeldingen uplaoden. Een normale kleurenfoto kunt u natuurlijk ook met behulp van onze product-designer via de optie "Effecten" in zwart/wit converteren.

Let op: Uw beeldgegevens worden op geen enkele manier bewerkt of toegesneden voordat ze worden afgedrukt. Ze worden automatisch door het systeem voor een geselecteerde formaat gegenereerd en verzonden naar de productieserver. Bepalend voor het afdrukresultaat is altijd het voorbeeld dat u ziet tijdens de selectie van het formaat, maar ook mogelijk verlies van het motief die komen door verschillende aspect ratio's tussen de fotodateien en het drukformaat. Hier voert het systeem automatisch en symmetrisch een trim van de beeldgegevens door bij de nodige pagina's. Nadat u het bestand uploaden stelt het systeem automatisch alle nodige beeldformaten aan u voor, afhankelijk van de resolutie en de aspect ratio. Let op: Onscherpe beeldgegevens en groffe pixels door een kunstmatig hoge resolutie, worden door het systeem niet herkend en resulteren in een slechte afdrukkwaliteit (in dit geval geen reden tot reclamatie).

Stap 1:
Reinig met een schuurpapiertje het gebied op de achterkant van de afdruk waaraan u de ophangset wilt bevestigen. Op deze manier blijft de ophangset straks goed zitten. Veeg vervolgens met een stofvrije doek die vochtig is gemaakt met isopropylalcohol of ontsmettingsalcohol over het betreffende gebied en laat het drogen.

Stap 2:
Meet en markeer met een pen de plek op de achterkant van de afdruk waaraan u de ophangset wilt bevestigen. Om ervoor te zorgen dat de ophangset recht wordt bevestigd, plaatst u de set (met het antikleefpapier nog steeds bevestigd) op de achterkant van de afdruk en trekt u de contouren om met een pen.

Stap 3:
Verwijder het antikleefpapier van de ophangset en controleer nogmaals of de achterkant van de afdruk schoon is. Duw de ophangset gelijkmatig op de afdruk.

Stap 4:
Laat de afdruk met de achterkant omhoog op een vlak oppervlak drogen. Op deze manier kan het kleefmiddel drogen en uitharden. Binnen 24-48 uur is uw afdruk klaar om opgehangen te worden.

1. Hang de afdruk niet rechtstreeks boven een verwarmingselement of onder direct zonlicht. Alleen zo kunt u de inkt op de afdruk beschermen en er lang van genieten.
2.We raden u aan om afdrukken op grotere formaten op te hangen aan ten minste twee spijkers of schroeven die in de muur zijn bevestigd. Hang grotere afdrukken bij voorkeur niet op aan slechts een enkele spijker of schroef met een touw of een metalen draad.
3. Reinig uw afdruk met een droge, zachte, stofvrije doek (zoals een microvezeldoekje) terwijl u zelf bij voorkeur handschoenen draagt van zacht materiaal of vinyl.
4. Wees voorzichtig bij het reinigen van uw afdruk. Gebruik geen onnodige kracht.
5. Gebruik geen schuurmiddelen, mops, borstels, agressieve schoonmaakmiddelen, ontvettende schoonmaakmiddelen of middelen in een spuitbus, glasreinigers of ontsmettingsalcohol met meer dan 5% aceton, benzeen of tetrachloormethaan op uw afdruk. Bij reiniging met een van deze middelen beschadigt u uw afdruk.

Klik in de navigatiebalk rechts boven op ‘Kies een Foto‘, daar kunt u uw foto vervolgens naar onze server uploaden.

Fotodatei uploaden
Laad de gewenste digitale foto naar onze server.

Format kiezen
Kies het gewenste formaat, die dikte van het spanraam en de rand van uw canvasdoek – ook in meerdelige cavnvasdoeken mogelijk!

Effect kiezen
Hier kunt u één van onze 6 verschillende effecten voor uw afbeelding gebruiken.

Winkelmandje
1) Controleer uw gewenste artikel.
2) Controleerd u of u uw waardebon juist heeft ingevult als u die heeft.
3) U heeft de mogelijkheid om verdere afbeeldingen te uploaden.
4) Ook kunt u bijkomende producten toe voegen (bv. een ophang-set)

Adres
Vul uw persoonlijke gegevens, rekenings- en verzendadres in. (Als u uw bestelling wilt betalen op rekening, moeten rekenings -en verzendadres overeenkomen). Houd er ook rekening mee dat Klarna bij aankoop op rekening geen bedrijfsadressen kan aanvaarden. In het geval dat u absoluut een zakelijk adres wenst te geven, selecteer dan een van onze andere betaalmethodes.

Betalingsinformatie
Selecteer uw gewenste betaalmethode

Overzicht bestelling
Controleer uw gegevens en verstuur uw bestelling!

Uw bestelling wordt verwerkt als u aan het eind van het bestelproces, bij de betaling, onze algemene voorwaarden accepteert en klik op ‘Nu bestellen‘ - u ontvangt dan een bestelbevestiging via e-mail. De bestelling is nu pas geldig.

Na bestelling ontvangt u een bestelbevestiging op het door u aangegeven e-mail adres. Het is mogelijk dat dit wordt gesorteerd als spam, kijk dus ook even naar de spam map, mocht u deze mail niet ontvangen. Controleer tevens of de opslagcapaciteit van uw mailbox overschreden is. Mocht u de bevestiging van uw bestelling toch niet vinden (bijvoorbeeld door een verkeerde spelling van uw e-mailadres in het bestelproces), neem dan contact met ons op.

Na het uploaden van uw foto naar onze server, toont ons systeem welke formaten er geschikt zijn voor deze foto. Het belangrijkste is dat de resolutie en de beeldverhouding van uw foto's goed zijn om een hoge kwaliteit en een mooi resultaat te garanderen. Om een groter of ander formaat te kiezen, moet u een bestand met een grotere resolutie en/of een andere beeldverhouding uploaden.

Controleer eerst de beeldverhouding van het fotobestand. Er zijn verschillende verhoudingen, zoals 4:3, 3:2, 2:1 of 1:1. Dit kan bijvoorbeeld de automatische instellingen op uw digitale camera zijn of het is later handmatig gewijzigd of aangepast tijdens het bewerken met een beeldbewerkingsprogramma zoals Adobe Photoshop. Een afdruk van het formaat, is alleen mogelijk in het formaat die het fotobestand heeft. Anders zou het motief uitgerokken afgedrukt worden. Om dit te voorkomen, biedt ons systeem alleen de afdrukformaten die mogelijk zijn aan.

De melding ‘Ongeldig bestandsformaat‘ kan twee mogelijke oorzaken hebben:
1) Het bestand dat u geupload heeft is niet van het type ‘JPEG‘. Controleer het bestandstype van uw foto's en converteer het indien nodig met een beeldbewerkingsprogramma naar het juiste bestandsformaat.
2) De bestandsnaam van uw fotobestand bevat speciale tekens, zoals punten, komma's, spaties, enz. Gelieve uw bestandsnaam te veranderen zodat het geen van deze tekens bevat.

U kunt een onbeperkt aantal foto's bij ons laten maken in verschillende formaten. Echter, om een ander formaat voor hetzelfde beeldbestand te kiezen, moet u in het winkelmandje op de optie ‘Meer foto's uploaden‘ klikken.

Wanneer u klaar bent met het ontwerpen van uw product en dit hebt toegevoegd aan het winkelmandje, kunt u gebruik maken van de link ‘upload een andere afbeelding‘ en terug gaan naar het bestelproces. Zo kunt u beetje bij beetje gemakkelijk, individuele producten in een keer bestellen. Het formaat 20 x 20 cm is een aanbieding en kan daarom max. 20 keer per winkelmandje bestelt worden.

Helaas kunt u uw bestelling als gevolg van geautomatiseerde productie-en verzendkosten processen niet meer wijzigen.

BesteCanvas.be worden deze formaten, evenals vele andere formaten zoals bv. panorama formaten, vierkante formaten en DIN-formaten aangeboden. Als de beeldverhouding van uw afbeelding te veel afwijkt van het gewenste formaat, wordt deze niet aangeboden, omdat er teveel van de afbeelding moet worden bijgesneden om het gewenste formaat te genereren. Door het formaat van uw motief voorafgaand aan uw bestelling te wijzigen, kunt u het gewenste formaat aangeboden krijgen.

De resolutie van de afbeelding bepaalt tot welke grootte het moetief met goede kwaliteit kan worden afgedrukt. Om een optimaal resultaat te bereiken, bekijkt u deze link: https://www.bestecanvas.be/prijzen-en-formaten/

Foto's tot 60 megabytes kunnen worden geupload op de website. Wilt u grotere bestanden aanleveren, neem dan contact op met onze klantenservice.

Tijdens het bestelproces, heeft u de mogelijkheid extra producten te bestellen om uw canvas noch mooier te maken: 1) XXL Spanraam Wij bieden onze canvassen in een standaard formaat van 2 cm aan. U kunt in ruil voor een klein bedrag ook een galerei-spanraam bestellen met een dikte van 4 cm.

Na bestelling ontvangt u een bestelbevestiging op het door u aangegeven e-mail adres. Het is mogelijk dat dit wordt gesorteerd als spam, kijk dus ook even naar de spam map, mocht u deze mail niet ontvangen. Controleer tevens of de opslagcapaciteit van uw mailbox werd overschreden. Mocht u de bevestiging van uw bestelling toch niet vinden (bijvoorbeeld door een verkeerde spelling van uw e-mailadres in het bestelproces), neem dan contact met ons op.

Zodra de bestelling en de betaling voltooid zijn, is een wijziging omwille van administratieve redenen niet mogelijk. Ook kunt u uw bestelling niet meer wijzigen als u "op rekening" besteld heeft, aangezien de bestelling meteen doorgestuurd wordt naar de productie.

Acryl print:
Uw foto wordt doormiddel van UV-directafdruk en een uithardingstechnologie, direct op de gepoleerde acrylglasplaat geplaatst. Bij deze 6-kleuren afdruktechniek, krijgen zelfs feinste details en grote kleur oppervlaktes diepe, erg mooi en rijke kleuren. De achterkant van de 2 mm sterke acryl-glasplaat krijgt een speciale vinylfolie. Hierdoor ontstaat een ondoorzichtige, homogene witte achtergrond, wat leidt tot getrouwe kleurweergave van uw foto of afbeelding. Hoogwaardige materialen en moderne technologien voorkomen dat de kleuren verbleken en maken de Acrylglas print bijzonder licht- en waterbestendig, zodat deze geschikt zijn voor binnen en buiten.

Aluminium print:
Uw foto wordt met oplosvrije HP Latex-inkt op hoogwaardig, glanzende vinylfolie geprint, wat de weergave van uw motief in de aller hoogste resolutie mogelijk maakt. Daarna wordt de folie in een speciaal proces gelijkmatig en heel precies op het 3 mm sterke aluminium composiet paneel aangebracht, waarvan het midden uit een harde, zwarte kunstof kern bestaat, dit zorgt voor stabiliteit en tegelijkertijd is de plaat licht van gewicht. Daarnaast krijgt de print noch een doorzichtige glanzfolie, die uw foto niet alleen voor zonnenstralen beschwermt maar ook een briljante uitstraling geeft.

Acrylglas-print: Met behulp van een UV-directafdruk en een uithardingstechnologie, ontstaat een afbeelding met maximale scherpte en feinste kleurweergave direct op het gepoleerde acrylglas. Bij deze 6-kleuren afdruktechniek, krijgen zelfs feinste details en grote kleur oppervlaktes diepe, erg mooi en rijke kleuren.

Aluminium print: Doormiddel van de modernste techniek, wordt met de 6-kleuren technologie de oplosvrije HP Latex-inkt op hoogwaardig, glanzende vinylfolie geprint. Dit maakt het mogelijk, dat de weergave van uw motief in de aller hoogste resolutie geprint wordt.

De afdrukken zijn ook geschikt voor buiten. Acyl en aluminium prints blijven normaalgesproken tot drie jaar UV- en waterbestendig. Door het extra lamineren van onze prints, kunnen onze producten zelfs tot zeven jaar goed en mooi blijven buiten.

U heeft de mogelijkheid om bij uw afbeeldingen een passend ophangsetje te bestellen. Wij leveren een ophangset die bestaat uit een ophangplaat met een lus of gat en twee zelf-klevende rubberen afstandhouders. Die kunt u op de achterkant van uw product bevestigen. Onze ophangsytemen zijn erg praktisch omdat deze niet zichtbaar zijn aan de voorkant. Het lijkt alsof de aluminium en acrylglas afbeeldingen zweven.

Tips voor een simpele montage vindt u hier.

Om een goed resultaat te krijgen, mag de resolutie van uw digitale camera niet minder dan 4 megapixels zijn. Met een twee-megapixel resolutie kunnen wij uw foto nog in kleinere formaten en met hoge kwaliteit afdrukken.

Er is een resolutie van 150 DPI nodig.

Cadeaubonnen


U kunt de code van de cadeaubon direct invullen in het winkelmandje. Vul de code in het lege veld in en klik op "kortingsbon gebruiken". Het systeem actualiseert automatisch het totaalbedrag van uw bestelling.

Controleer alstublieft of u de code correct heeft ingevoerd. Als uw cadeaubon een minimale bestelwaarde heeft of een beperkte geldigheid, controleer dan of deze informatie nog steeds actueel is. Informatie hierover vindt u op uw cadeaubon. Als alles correct is en de bon nog steeds niet werkt, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Het later inwisselen van de cadeaubon is helaas niet mogelijk.

Als u slechts een gedeelte van het totaalbedrag van uw cadeaubon gebruikt, vervalt het restbedrag automatisch.

Het is niet mogelijk meerdere acties en cadeaubonnen te combineren. Er kan slechts één cadeaubon of kortingscode worden verzilverd per bestelling.

Betaling


U kunt de producten betalen via Bancontact, PayPal of CreditCard. Wij accepteren VISA, Mastercard en American Express.

Nee, helaas bieden wij dit niet aan.

Contant betalen is helaas, uit logistieke redenen, niet mogelijk. Stuurt u ons alstublieft ook geen cheques of contant geld toe. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het verloren geld/cheque.

Neem contact op met onze klantenservice en geef de betaalmethode door die u gekozen heeft.

Het 3D-Secure veiligheidsproces verzekerd dat de creditcard houder daadwerkelijk de koper is. Door het gebruik van 3D Secure, profiteert u van een omkering van aansprakelijkheid voor een verrekende verkoop met Bancontact, Visa en MasterCard. Dit betekent dat u beschermd bent tegen het risico voor intrekking van de transacties omwille van misbruik. Bent u aangemeld voor het 3D Secure-procese via een van de registratiemethoden, wordt er tijdens het afrekenen, een pagina van uw bank getoond, waar u uw wachtwoord kunt invullen. Enkel met het juiste wachtwoord dat alleen u en uw bank bekend is, wordt de betaling doorgevoerd. Als u nog niet bent aangemeld, wordtu doorgestuurd naar de beveiligde pagina van de bank voorafgaand aan de betaling.

Levering & verzending


Om ervoor te zorgen dat uw producten zonder schade worden geleverd, gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige en speciale verpakkingsmaterialen. Onze canvas producten worden bijv. voorzien van een extra beschermingsrand, zodat de hoeken niet beschadigd raken tijdens het transport. Bovendien worden de meeste producten verpakt in bubbelfolie.

Onze producten worden geleverd door UPS. Extra grote formaten, zoals bijvoorbeeld 120x90 cm, worden geleverd door GEL-Express Logistiek.

Canvas, Alu, Acryl

België:
Gratis verzending

België:
Voor het eerste artikel € 6,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
Eilandentoeslag: € 19,90

Zodra uw pakket klaar is voor verzending, ontvangt u een nieuwe e-mail van shipping@unitedartsgmbh.de. Indien u deze niet ontvangen heeft aan het einde van de productietijd, dan bestaat er een kans dat deze e-mail in uw spam map is beland. Kunt u de e-mail ook in deze map niet vinden, neem dan alstublieft contact op met ons service team.

Levertijden:
Canvas: 4-7 werkdagen*
Alu / Acryl Fine Art: 8-10 werkdagen*

De levertijd bestaat uit productietijd en verzendtijd. De verzending van Duitsland naar België duurt over het algemeen tussen de twee en vier werkdagen. Houd er rekening mee, dat bij de verzending een vertraging zou kunnen ontstaan (uitzonderlijk geval). Helaas hebben wij geen grote invloed op hoe snel het pakket afgeleverd wordt.

*Met uitzondering van zaterdag en zondag

Houdt er rekening mee dat uw adres door de snelle orderverwerking later niet op een later tijdstip kan worden gewijzigd. Neem in dit geval contact op met UPS per telefoon +31 30 - 241 78 00 of GEL per telefoon +49 (0) 2154-94 67 0. Houd uw pakketnummer bij de hand.

Nee, het is helaas niet mogelijk om een snellere verzending te selecteren.

De huidige lijst van landen waar we leveren ziet u op volgende link: Verzendkosten. Leveringen naar andere landen zijn momenteel helaas niet mogelijk.

Via www.ups.com/gb/en/Home.page of www.gel-express.de of www.dhl.de kunt u ten alle tijden de actuele verzendingsstatus van uw verzending inzien. U hoeft enkel uw pakketnummer in het veld "Tracking" in te vullen. Het pakketnummer heeft per e-mail ontvangen.

Bestellingen van één of twee producten (excl. fotoboeken en fotokalender) van een formaat 40x30cm of kleiner worden automatisch zonder traceercode verstuurd.

Nee, dit is helaas uit logisitieke redenen niet mogelijk.

Als u tijdens de levering van uw bestelling niet thuis bent, neemt UPS/GEL uw pakket weer mee en laat een bericht achter voor u. Soms onderneemt de koerier de volgende dag een nieuwe poging om het pakket af te leveren. Het kan ook zijn dat het pakket bij een buurman of bij een pakketshop bij u in de buurt is afgegeven. Als u van tevoren weet dat u niet de hele dag thuis bent, kunt u dit meestal telefonisch met de koeriersdienst regelen en een andere datum voor de levering aanvragen. UPS - Telefoonnummer: Tel.: 0900 2255 877 (lokaal tarief) GEL - Telefoonnummer: +49 (0)2154–94 67 0.

Helaas kunt u geen pakketshop als verzendadres opgeven. Wij leveren uitsluitend met UPS en extra grote pakketten met GEL Express Logistik. Onze koeriers leveren niet in een pakketshop.

Bij verzending naar niet-EU-landen, zoals Zwitserland, kan een koerier invoerkosten berekenen. Houdt er rekening mee dat deze kosten nog steeds worden gedragen door de ontvanger.

Reclamatie


Als uw product beschadigd is, kunt u dit reclameren bij onze klantenservice. Neem een foto van uw product, inclusief verpakking, zodat wij kunnen bepalen of de schade zich heeft voorgedaan tijdens het transport of de productie. Neem vervolgens contact met ons op via info@BesteCanvas.be . U hoeft het beschadigde product niet te retourneren.

Als het onwaarschijnlijke geval zich voordoet dat de levering niet overeenkomt met de bestelling,vragen wij u zorgvuldig de factuur en bestelgegevens te controleren. Komen deze gegevens niet overeen met uw bestelling, neem alstublieft contact op met de klantenservice.

Vertoont het product kleurafwijkingen, isdit meestal te wijten aan de instellingen van uw monitor. Onze printers worden regelmatig gecontroleerd en afdrukken worden gemaakt op basis van uw inzending. Vertoont uw product extra kleurafwijkingen, neem dan contact op met de klantenservice en stuur een foto mee van het product.

Als uw afbeelding onscherp of wazig is, ligt het meestal aan de te lage resolutie van de geüploade foto's. Tijdens het bewerkings- en bestelproces wordt een uitroepteken getoond. Dit uitroepteken waarschuwt u voor een foto van middelmatige of onvoldoende kwaliteit. Helaas kunnen we klachten als gevolg van een lage resolutie niet accepteren. Het is daarom van essentieel belang dat u tijdens uw bestelling controleert of de resolutie van uw foto voor het gewenste formaat toereikend is.

Als uw toebehoor niet naar behoren werkt, kunt u dit binnen 14 dagen reclameren. Informeer onze klantenservice.

Als het onwaarschijnlijke geval zich voordoet dat de levering niet compleet is, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. We zullen uiteraard onmiddellijk controleren waar uw bestelling blijft. Houd er rekening mee dat de producten afzonderlijk kunnen worden geleverd met verschillende verpakkingen. Derhalve kunnen tot 3 leveringen voor komen.

Wij vragen u om begrip voor het feit dat restitutie alleen mogelijk is bij de ophangsets. Al onze andere producten zijn gepersonaliseerde producten en restitutie is bij deze producten daarom uitgesloten. Met gepersonaliseerde producten wordt bedoeld dat de producten volgens uw wensen worden geproduceerd en kunnen dus bij retournering niet hergebruikt worden. Bij het bestellen van goederen die worden geproduceerd volgens de specificaties van de klant en daarom duidelijk persoonlijk van aard zijn(art. 7:46d lid 4(2) BW) bestaat geen herroepingsrecht. Als uw product beschadigd is of onderdelen van de levering ontbreken, neem dan contact op met onze klantenservice. Natuurlijk doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat een geschikte oplossing wordt gevonden. In het onwaarschijnlijke geval dat we na twee pogingen nog steeds geen perfect product kunnen leveren, zijn wij uiteraard bereid, zoals wettelijk verplicht, om uw geld terug te storten.

We waarderen elke feedback die ons helpt verbeteren. Als u een klacht hebt, zoekt onze klantenservice graag naar een bevredigende oplossing voor u. Voor algemene klachten over uw bestelling, maak gebruik van uw e-mailadres en verstrek het bestelnummer en een gedetailleerde omschrijving van de kwestie. Voor klachten over producten, voeg een foto toe van het product waarop de defecten duidelijk zichtbaar zijn.Als u nog steeds niet tevreden bent na het verwerken van uw verzoek, kunt u ons een aanvullende klacht sturen. Met deze stap willen we uw kritiek gebruiken om onze service te verbeteren. Maak gebruik van de contactoptie op deze pagina: www.bestecanvas.be/klacht/

Vindt u niet waar u naar zoekt?

Neem contact met ons op

Makkelijk en veilig betalen

Nog betere prijzen in de nieuwsbrief!

Schrijf nu in en ontvang

Beste Deals
Nieuwe Producten
Tips & Inspiratie

Volg ons

en blijf op de hoogte

Close
Uw afbeelding wordt geüpload... Geef ons een seconde.
We bereiden alles voor...
Upload voltooid!
We sturen je door...
0%