Deal Banner
Vandaag: tot 76% besparenVandaag: tot 76% besparen - Korting al geactiveerd! Vandaag: tot 76% besparen - Korting al geactiveerd!
Korting al geactiveerd!

Over ons

In het begin was er onze passie voor fotografie en kunst...

Het begon allemaal met onze grote interesse in kunst en fotografie - en onze droom om de twee te combineren. Ondanks het feit dat de meeste mensen hun muren met schilderen wensen te decoreren, eindigen hun eigen mooie foto's gewoonlijk in een doos onderaan in hun kast. Eén reden daarvan was dat, tot op heden, er nog geen manier bestond om foto's te gebruiken als inrichting. Ons doel is hier verandering in te brengen!

We maken enkel gebruik van canvas van premiumkwaliteit op stabiele, houten spieramen. Bovendien willen we enkel uitstekende producten aanbieden die fascineren en hun eigen persoonlijke noot hebben. In het kort: we willen enkel een product bieden waar u van geniet!

Het resultaat kan gezien worden op BesteCanvas.be: uw foto op canvas!

Laat u inspireren door onze fotokunstwerken en ontwerp uw eigen persoonlijke en unieke levenssfeer. Of maak anderen gelukkig met een geweldig kunstwerk op canvas. Het maakt niet uit of de gebeurtenis een verjaardag, een trouwfeest, een bedrijfsjubileum of een opening is: onze canvasafdrukken zijn een uniek geschenk voor elke gelegenheid.

U kunt voor uw persoonlijke favoriete foto kiezen uit verschillende formaten. Daarnaast profiteert u van onze jarenlange ervaring en onze dienstverlening. Maken uw foto's uitzonderlijk en uniek!

Makkelijk en veilig betalen

Nog betere prijzen in de nieuwsbrief!

Schrijf nu in en ontvang

Beste Deals
Nieuwe Producten
Tips & Inspiratie

Volg ons

en blijf op de hoogte

Close
Uw afbeelding wordt geüpload... Geef ons een seconde.
We bereiden alles voor...
Upload voltooid!
We sturen je door...
0%